tiistai 25. elokuuta 2015

Syömässä taivaan alla

Vähän jälkijunassa päivitys mainiosta ruokailuhetkestä Tampereella. Kävimme TRE-blogien ihanien naisten kanssa syömässä Tampereen taivaan alla. Illallinen Tampereen taivaan alla -tapahtumassa oli siis tuotu pitkät ruokapöydät Kuninkaankadulle ja kukin pöytäseurue sai tuoda mieleisensä ruuat nautiskeltavaksi. Me onnekkaat saimme maistaa Zeytuunin maukkaita ruokia. Zeytuun on tamperelainen meze-ravintola (Tuomiokirkonkadulla), joka tarjoilee Lähi-idän makumaailmaa. Todella hyvää! Ravintola on uusi tuttavuus minulle, jonka elämänpiiri pyörii enemmän tuolla lähi-Prisman ympäristössä, mutta voin lämpimästi suositella!
I went to a lovely event on Saturday with some bloggers from Tampere. The idea was that people brought their own food to a long table that was set in the city center. We ate some great take-away from Zeytuun, a middle-eastern restaurant. The wheather was perfect and we enjoyed the food immensely!

9 kommenttia:

 1. Olisi ollut kyllä mahtavaa osallistua, mutta kun ei ehtinyt irrottautua täältä Pohjanmaalta. Viimeinen kuva on niin kaunis.😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekaa kertaa olin kyseisessä tapahtumassa, ja olipa kyllä mukava tunnelma. Kiitos kuvakehuista :)

   Poista
 2. Kiva kun olit mukana! Oli ihana nähdä ja syödä mahat täyteen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niin hyvää ja täyttävää, kiva oli nähdä!

   Poista
 3. Oih, teillä on ollut herkullinen illanvietto blogikollegojen kanssa,
  Lähi-idän maut ovat niin mun makuuni.
  Löysin tämän sun ihanan blogisi ihan äskettäin ja kirjauduin heti
  lukijaksi. Sulla on upeita kuvia ja juttuja täällä, täytyy palata
  lueskelemaan uudelleen vielä illemmalla.
  Jos sua kiinnostaa mökkeily ja veneily, niin tervetuloa blogiini,
  jossa seikkaillaan mökkimaisemissa Turun saaristossa. Niin ja
  on mulla aina välillä muotijuttujakin, kun sille päälle satun :-)

  Leppoisaa sunnuntai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Teija, kiva kun löysit blogiini, tervetuloa! Täytyypä ehdottomasti käydä vastavierailulla. Saaristo kuulostaa ihanalta, en kovin usein ole päässyt itse sinne seikkailemaan. Kivaa sunnuntaita sinullekin!

   Poista
 4. Hassua, että sanoit lähiPrisman ympäristöstä. Mulla taas on sellainen mielikuva, että sä pääset aina tällaisiin kivoihin ruokajuttuihin mukaan. Ravintolapäiväpostauksia joskus aiemmin ihastelin. Mä en oo tietkö vieläkään päässyt mukaan näihin hommiin ja täällä sua kadehdin !!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!