sunnuntai 20. syyskuuta 2015

Vain elämää

Nyt oli kuulkaa sellainen viikonloppu, kun musisoiva kaveriporukkamme kokoontui Vain elämää -mökkimusisointiin. Jokainen osallistuja oli valmistautunut esittämään itselleen tärkeän biisin, ja hitsi kun meitä kaikkia jännitti. Minä jopa säestin itseäni kitaralla ensimmäistä kertaa. Upeita olivat esitykset, mutta kaikkein kauneinta oli nähdä kuinka kaikki laittoivat itsensä alttiiksi. Lauloimme, nauroimme ja söimme. Aktiviteeteista ehdimme suorittaa ultimaten pelaamisen, piparien leivonnan ja ulkoilmarentoutuksen. Ja järvessäkin tuli pulahdettua pikaisesti. Voi riemua tätä elämää ja ihmisiä!I spent a musical weekend with friends at a summer cottage.We each preprared a meaningful song to perform for the others. It was so lovely to see everyone expose themselves even though we were all super nervous of performing. We ate well, sang a lot and laughede a buck. It's a beutiful life!

5 kommenttia:

 1. Varmasti oli upea viikonloppu! Kiva idea toteuttaa kaveriporukalla vain elämää! Nyt jaksaa varmaan kivasti tulevaan viikkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ehdottomasti. Tuli kyllä voimia arkeen tästä viikonlopusta!

   Poista
 2. Kuulostaapa mukavalla, tosin minua ei saa julkisesti laulamaan edes parin promillen humalassa :) nyt jäikin mietityttämään mikä oli biisisi...

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa Niina!! Kuulostaa hauskalle ja koskettavalle. Mäkin haluaisin tietää sun biisin:)

  VastaaPoista
 4. Oli se kyllä aika jännää. Ja mun biisi oli Chris Isaakin Wicked game :) Nyt meillä on sitten tulossa Vain elämää -jouluspesiaali. Pitäisi löytää joku sopiva joulubiisi esitettäväksi, hui taas kerran!

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!