lauantai 3. lokakuuta 2015

Blogikirppistä pukkaa

Heipparallaa, blogin hiljaiselo selittyy parilla isolla projektilla, joita olen pykännyt. Toinen on akateeminen tuotos ja toinen on Mansen blogikirppis, josta tuossa sivupalkissa onkin jo ollut mainos. Olemme Retromoderni -blogin Suvin kanssa järkkäilleet tänne Mansesteriin blogikirppistä, josta tulee toivottavasti hieno tapahtuma. 

Eli viikon päästä sunnuntaina 11.10 klo 11-14 on Galleria Bertelissä (Työväenmuseo Werstas) on 14 bloggaajaa ja 4 tamperelaista design-yritystä myymässä mm. sisustustavaraa ja vaatteita sekä omia tuotteitaan. Juliste alla on meikäläisen käsialaa. Minä ainakin kaivelen priimatavaraa myyntiin, kirpparipöytään on tulossa ainakin vintagevaatetta ja sisustustavaraa. Tulkaahan paikalle morjestamaan ja tekemään löytöjä! 

Tapahtuman nettisivut (klik)

Facebookissa voi liittyä mukaan tapahtumaan täällä (klik).
Paikalle tulee bloggaajia eri puolilta Suomea Tampereen lisäksi tiätty. Myymässä kirppiksellä ovat: Mukana kirppismenossa hääräävät myös seuraavat bloggaajat:

Mansen blogikirppiksellä näet ja koet samalla tamperelaista designia, sillä NOUKIOMANASALMIAK STUDIO ja OMASHOP esittelevät ja myyvät kanssamme. Ja kaiken lisäksi 50 ensimmäistä kävijää saa goodiebagin, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle! Goodiebagissa ovat mukana yhteistyökumppanit: 


6 kommenttia:

 1. Olispa kiva piipahtaa, mutta harmillista kun matka on niin pitkä.
  Kiva juliste! Mukavaa lauantai-iltaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moro, kauhea kiirus ollut, ja vastaaminen jäänyt roikkumaan. Oli kyllä kiva tapahtuma, varmaan olisit sinäkin tykännyt :)

   Poista
 2. Hieno tapahtuma. Olis kiva nähdä taas. Huomenna olen harmittavasti töissä. Menetkö käsityömessuille.? Olen ajatellut pitää meillä jonkun blogitapaamisen. Mutta en uskalla luvata mitään, raksaaminen vie kaikki mehut. Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska oli viikonloppu! Täytyisi tosiaan järkätä taas jotain tapaamista. Mullakin ensi viikon jälkeen kiireet helpottavat, joten voi keskittyä enemmän blogin ylläpitämiseen ja sosiaaliseen elämään. Olisko pikkujouluglögittelyt? Tsemppiä raksaamiseen, on varmasti aikaa ja energiaa vievää!

   Poista
 3. Ihan mahtava viikonloppu, hyvä naiset minkä järkkäsitte! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosi hauskaa ja kiva oli sutkin tavata! Palataan taas, eiköhän me jotain taas keksitä :)

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!