keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Blogimuijat Mansessa

Viime sunnuntain blogikirppiksen etkoja vietettiin lauantaina bloggariköörin kanssa Tampereella. Olimme Retromodernin Suvin kanssa suunnitelleet monenmoista. Kävimme tutustumassa Museokeskus Vapriikkiin, munkkikahveilla Pispalan näkötornilla, fiilistelemässä Rajaportin saunalla ja illalla ruokailemassa viehättävässä Heinätori-ravintolassa. Ja blogikirppiksen jälkeen vielä legendaariseen Ohranjyvään syömään. (Ei muuten näkynyt Mauno Ahosta). On se kyllä kiva käydä kotikaupungissa vähän turistina tutuissa paikoissa! Ja oli hienoa tavata monta blogeista tuttua ihmistä ihan tosielämässä ja tietenkin nähdä vanhoja kamuja.

Kiitos viikonloppuun osallistumisesta: Koti Aurorassa - blogin Johanna, Retromodernin Suvi, Muotopuoli -blogin Jutta, Mintunmustaa Silja, Tunne tilat -blogin Karin, Musta ovi -blogin Marja (ja mies), Talo Luckin Heidi, Sateenkaaria ja serpentiiniä -blogin Laura (ja mies), Optimismia ja energiaa -blogin Katja, Pieni talo Helsingissä -blogin Piia, Call it homen Kati, Sally´s blogin Sally, Keski(piste) -blogin Jenni, Visuaalisesti vaativa -blogin Aino ja Torson takana -blogin Jenni. Kiitos lisäksi sunnuntaina blogikirppikseen osallistumisesta Dioriina, Koti7Ripaus tunnelmaa ja Vaaleanpunainen hirsitalo.

Mintunmustaa- blogin Silja valisti minua, että #kiitollinen ja #grateful ovat isoja tageja Instagramissa. No niitä molempia sitten vaan ;). Erityiskiitollinen olen portsarillemme Jannelle, joka piti jonot kurissa blogikirppiksellä.


Teimme yhteistyötä monien hienojen yritysten kanssa blogikirppisviikonlopun tiimoilta. Yhteistyökumppaneina lauantaina ja sunnuntaina olivat:


P.S. Kaikkea kivaa tarttui mukaan sekä lauantain bloggaajatapahtumasta että blogikirppikseltä, postailen niistä lisää myöhemmin.
P.P.S Seuraavaa blogikirppistä suunnitellaan jo ensi vuodelle! Seuratkaahan Mansen blogikirppiksen sivuja (klik)! 
12 kommenttia:

 1. Ai mitä tunnelmakuvia! Kiitos ihana viikonlopun mahdollistamisesta! Nähdään taas pian. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oli niin tunnelmallinen päiväkin ;) Nähdään kyllä!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ollos hyvä :) Eikä olisi viikonloppu onnistunut ilman teidän ihanien immeisten panosta!

   Poista
 3. Kuulostaa ihanalta päivältä! Hienoa järjestäytymistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä hauskaa! Sitä saa aina bloggaamiseenkin uutta virtaa kun pääsee ihania daameja tapaamaan :)

   Poista
 4. Kiitos ihana! Ollaan me melkoinen parivaljakko!

  VastaaPoista
 5. Teillä on ollut kyllä mahtava päivä! :)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!