maanantai 12. lokakuuta 2015

No olipahan kirppis!

Ihan mahtavaa! Viikonlopun Mansen blogikirppis oli kyllä mainio kokemus. Vähän oli tunkua tapahtuman aluksi, mutta hyvä tunnelma säilyi loppuun asti. Kävijöiden laskeminen lopetettiin noin 600:ssa, mutta siitä mentiin varmasti yli. Kiitos kaikille bloggaajille ja yrityksille ja yhteistyökumppaneille, jotka olitte paikalla myymässä ja teitte tapahtumasta totta. Ja täytyy kiittää myös Aamulehteä blogikirppiksen uutisoinnista. Ja erityiskiitos Retromoderni-blogin Suville, jonka positiivinen energia vie vaikka läpi harmaan kiven!Viime kuukausien aikana tehty työ palkittiin, kun manselaiset saapuivat paikalle sankoin joukon. ♥  Tästähän vois tulla vaikka perinne! Inspiroiduin blogisisarten itsetekemistä myyntiartikkeleista niin paljon, että ensi kerralla myyn minäkin jotain itsetehtyä. We organized a bloggers flea market in Tampere with Retromoderni-blogs Suvi. We had 14 bloggers and 4 Finnish design shops selling their products. We had a great time meeting people and over 600 people showed up. We want to do this again!

9 kommenttia:

 1. Ihanaa Niina, kiitos sinulle! Kiitos kauniista sanoistasi ja kyllä me tämä uusitaan. Se oli yleisön toive, annetaan mitä pyydettän, eikös niin :D. Kiitos kaikille! Päivä oli todella huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jos yleisö vaatii, niin täytyyhän sitä :D

   Poista
 2. Lueskelinkin jo toisesta blogista tästä, hyvä te :) Olisipa ollut mukava olla hypistelemässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulit mulle Sanna tossa matkan varrella mieleen, että suthan oli pitänyt saada mukaan! Ensi kerralla mukaan vaikka kirppismyyjäksi ja ainakin blogimuijien tapaamiseen!

   Poista
  2. Nooh, olin Turkissa joten nou hätä :)
   Mullakin on vielä toteuttamatta enneuneni, jossa vien blogikamuja tilataksilla ympäri landea, makkaranpaistoa unohtamatta :D

   Poista
 3. Kiitokset vielä tätäkin kautta! Oli hienoa saada olla mukana! Kakkososaa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi, tosi hieno viikonloppu oli. Ja vaikuttaa siltä, että kakkososa on lähempänä kuin uskommekaan :D

   Poista
 4. Kiitos ihanasta päivästä ja hyvästä toteutuksesta ♥

  Oli hurjan hauskaa! Nähdään taas pian.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi leppoisaa ja mukava yhteishenki. Lisää tätä ♥ Ihana, kun olitte mukana!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!