torstai 31. joulukuuta 2015

Hiljaisen blogivuoden katsaus

Kauhistus. Aloin tehdä vuosikatsausta ja huomasin, että blogi on ollut melko koomassa koko vuoden. Postauksia on ollut kiireisimpinä postauskuukausina peräti kuusi :D Hassua, sillä blogitapaamisia on ollut elämäni eniten tänä vuonna. Mutta muuten onkin ollut kovin kiireinen vuosi, vaikkei se blogissa olekaan näkynyt. Hienoa, että olette vielä mukana. Minut löytää myös Instagramista (@sulamahdollisuus), jossa päivitystahti on siellä jopa useita kuvia päivässä.

Ensi vuoden toivotan jo tervetulleeksi ja toivon lisää musisointia, lisää ystävien tapaamista, lisää hyviä hetkiä poikieni kanssa. Ja yllätyksiäkin saa tulla! Olkoon vuosi 2016 meille kaikille suosiollinen ja sopivan haastava ♥♥♥

Tässä vuoden 2015 huippukohdat. Ja näiden lisäksi väittelin viimein tohtoriksi! Oonmää siitä ylpeä!

1) BLOGGAAJAT. Tapasin upeita bloginpitäjiä eri puolelta Suomea, ja järjestimme Retromodernin Suvin kanssa Mansen blogikirppiksen. (Seuraava kirppis on muuten tulossa keväällä, olkaahan kuulolla!).2) JULKISIVUREMONTTI. Muistan vuoden 2015 siitä, että koko kesänä ei nähnyt ikkunasta ulos, kun kerrostalo oli kääritty muoviin. Onneksi oli viileä suvi!

3) MAATILA. Entinen mummolani on muuttumassa kesämökiksi vanhempien remppainnostuksen avustuksella. Mökillä sain tehtyä vuoden ainoan DIY-projektin eli istutuslaatikot. Ne muuten poikivat hienoa satoa syksyllä!4) LÖYDÖT. Vuosi oli melko hiljainen ostosten ja kirpparisaalistuksen osalta. Nahkatuoli on kyllä edelleen olohuoneessa, vaikka sitä taas haukuttiin susirumaksi tällä viikolla :D

 

5) REISSUT. Vuoden ainoa ulkomaanmatka oli Kööpenhaminaan loppukesästä. Mutta parhaat reissut olivat blogiystävien ja muiden ystävien tapaamiset kotimaassa :)6) HARRASTEET. Oli bändejä ja teatterikuvauksia, oli lenkkeilyä ja valokuvausta. Kaikki upeiden ihmisten kanssa. Ja alla olevassa kuvassa näkyvää Riippumaton-näytelmää voi muuten vielä käydä katsomassa ensi vuonna Tukkateatterissa. Nyt toivotan hienoa uutta vuotta teille kaikille!

 

10 kommenttia:

 1. On ollut mukava tutustua! Onnenkantamoisia uuteen vuoteen!

  VastaaPoista
 2. Jos saa toivoa niin toivon raportteja maatilalta. Hyvää vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos kommentista! Täytyypätosiaan saada aikaiseksi raportti maatilalta. Maatilan maalaus tulikin jo valmiiksi, joten siitä voisin ensitöikseni postata. Hyvää alkanutta vuotta!

   Poista
 3. Oikein hyvää uutta vuotta ja onnittelut tohtorinhatusta - hieno saavutus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja hyvää alkanutta vuotta sinullekin. Kiitokset onnitteluista :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos ja upeaa uutta vuotta sinullekin, Johanna!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!