sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Joulumaassa

Kiireinen viikko huipentui TRE-blogien pikkujouluihin Arto Rastaan Joulumaa pop up-ravintolassa. Retromodernin Suvi oli järkännyt meille mukavat istujaiset lauantai-illaksi. Itse chef Arto Rastas kertoi ensin jouluisen pop up -ravintolansa ideasta ja toteutuksesta sekä paikalle (siis entisen Boxing Bingon tiloissa) tammikuussa avattavasta uudesta ravintolasta Dining 26:sta. Luvassa on välimerellinen menu ja rento ravintola, jossa voi pistäytyä kun siltä tuntuu. Casual ravintola, jossa hintataso on maltillinen. Kuulostaa hyvältä.

Joulumaa pop up -ravintolan tarina päättyy jouluaattona, kun yksi ansaitseva (vähävarainen tai kovia kokenut) perhe saa viettää aattonsa ravintolassa ja nauttia Arto Rastaan menusta. Dining 26 by Arto Rastas tarjoaa tilan ja ruuat, ja yrittäjät on haastettu lahjoittamaan perheelle joulupaketit. Hakemuksia on kuulemma tullut jo satoja ja ansaitsevaa perhettä voi ehdottaa vielä 17.12. asti osoitteeseen arto@artorastas.fi

Joulumaa pop up-ravintola oli mainio kokemus. Hienot koristeet, rento tunnelma ja Nord Designin pop up -myymälä. Ravintolassa esillä olevat sisustustuotteet ovat kaikki myynnissä. Itse ihastuin Studio Heikki Viinikaisen Nietos-valaisimeen (kuudes kuva). Rastaan joulumenu oli herkullinen. Syötiin ja jutusteltiin bloggaajien kanssa mukavia ja vaihdettiin pikkujoululahjat. Minä sain pussillisen herkullista Pentikin Polkafudgea. Valitettavasti en ehtinyt ottaa kuvaa, koska me syötiin ne kotona poikien kanssa HETI, kun pussi aukesi. Kiitos tontulle :)

P.S. Joulumaa pop up-ravintolaan (Aleksanterinkatu 26) ehtii vielä syömään ennen joulua. Minä taidan käydä syömässä joku päivä lounaaksi riisipuuroa vitosella :)
 
 12 kommenttia:

 1. Oli mukava nähdä! Ja mikä paikka! ♥ Sydän suli kaikesta näkemästä ja kuulemasta..

  Lämmintä joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi mua, kun kestää vastaaminen...Oli hienoa tutustua tänä vuonna ja tavataan taas ensi vuonna!

   Poista
 2. Mä en ehdi riisipuurolle, mutta lähetä mulle bagissa yks lounassatsi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin jäi riisipuurot käymättä. Mutta ehkä kohtaamme Arton vielä ;)

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta paikalta tuo joulumaa. Ideana hieno! Mukavaa maanantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauska paikka kyllä. Mulla tulee liian harvoin käytyä ulkona syömässä :) Ihanaa uutta vuotta!

   Poista
 4. Kävin kurkkimassa tunnelmat! Kiitos seurasta! :)

  VastaaPoista
 5. Kiva ilta teillä ollut! Itsellä on niin jaksamaton olo, että energiani ei riitä kuin työssäkäyntiin ja pakollisiin puuhiin kotona. Ehkä jossain vaiheessa olen energisempi ja tulen minäkin mukaan tapahtumiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli kyllä samaa saamattomuutta ilmassa loppuvuodesta. Täytyy ehdottomasti treffata ensi vuonna!

   Poista
 6. Joulukukkia, hyvää ruokaa, kynttilöitä, puuhailua, hyvää mieltä kotoisasti.

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!