keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Sisustusta kortilla

Kevätvalon pilkahdus yleensä tarkoittaa, että sisustuskärpänenkin pörrää meille. Tällä kertaa olen iloinnut kaappien ja tasojen tyhjentämisestä. Tauluhyllyn korttiasetelma vaihtelee ja näyttää tätä nykyä tältä: On Visuaalisesti vaativa -blogin Ainon kortteja, joita hamstrasin Mansen blogikirppikseltä. Lisäksi Kööpenhaminan reissulta ostin Glyptoteket-museosta Man Rayn kortteja (nuo isoimmat), ja pilkahtaa tuolla myös I ♥ Berlin -kortti, no sieltä Berliinistä. Andy Warhol ja ostoskäryyt -kortin ostin taannoisesta näyttelystä Sara Hildénin taidemuseosta. Niin ja tuo Process-juliste on yksi suosikeistani, sen hankin asustellessamme Oregonissa.

Tästä kaikesta tulee mieleeni, että pitäisi taas pyörähtää jossain kiinnostavassa taidenäyttelyssä. Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulun missasin, mutta mitäs muuta kannattaisi käydä katsomassa jossain maamme kaupungeista? Nyt saa suositella!12 kommenttia:

 1. Kevät tosiaan tekee tuon sisustamisvimman itsellekin. Ja ikkunat näyttää niin likaiselta että hyi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, sama täällä. Taidan tosin odotella vielä kevätaurinkoa ennen ikkunanpesua :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. No kiitosta, soon sellaista pientä säätöä :)

   Poista
 3. Ihania kortteja ja jullareita! Ne on ihan parhaita tulkkareita reissusta, kun eivät vie paljoa tilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ja suhteellisen edullisia ja ekologisia myös!

   Poista
 4. Taidenäyttelyyn meno kuulostaa just siltä mitä _pitäisi tehdä/mennä_ - jossain vaiheessa :). Hei kivoja kortteja ja grafiikkaa sinulla siellä. Mukavaa tulevaa viikkoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt tuli käytyä Sara Hildénin taidemuseossa, mutta oli vähän pelkistettyä makuuni. Valokuvanäyttelyt yleensä purevat minuun, täytyy tiirailla sellaisia.

   Poista
 5. Nyt rohkenen vinkata, että jos tykkäät sisustuskorteista ja -printeistä, kurkista nettikauppaani Design Sarandia www.sarandia.fi
  Osoitteen takaa löytyy omia tuotoksiani. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Sari, kiitos vinkistä, käynpä kurkkimassa!

   Poista
 6. Taidenäyttelyä en osaa sulle suositella, on sen verran erilainen meillä tuo maku. Mutta niinhän se pitää ollakkin, sillä tavallahan sitä oppii uutta. Olen eka kertaa sun blogissakin ja liityin lukijaksikin. Ois kiva jos haluaisit tulla vasta vierailulle Aurinkokujallekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minä myös tykkään mennä sellaisia juttuja/näyttelyitä katsomaan, jotka vähän haastavat ja häiritsevät, niin saa laajennettua tietämystää. Kiva kun löysit tänne, tulen ehdottomasti vastavierailulle!

   Poista

Mahtavaa, jätähän kommentti!