maanantai 11. huhtikuuta 2016

Jälkifiilistelyt: Mansen blogikirppis

Tässäpä vielä Mansen blogikirppis tälläkin kanavalla muisteluna. Hengästyttävän työviikon päätteeksi oli mukava katsella näitä kuvia ja palata viikon takaisiin tunnelmiin. Asiakkaita blogikirppiksellä oli tällä kertaa reilusti yli 1000, olipa kiva nähdä teitä ja turista osan kanssa myyntipöydän ääressä. Koko tapahtumasta jäi positiivinen ja riemukas fiilis. Mahtavaa, että puuhanaiset (etenkin Retromodernin Suvi) järjestävät tapahtumia ja vielä mahtavampaa, että ihmiset osallistuvat! Nämä kuvat on otettu ennen ja jälkeen pahimman ryysiksen (jota voi katsella Suvin ja miehensä koostamasta time-lapse-videosta alla). Kiitos kaikille osallistuneille bloggaajille ja yhteistyökumppaneille. Syssyllä taas!4 kommenttia:

  1. Oli kommeeta! Syksyllä tosiaan taas -uusin kujein.

    VastaaPoista
  2. Minun piti tänne ponkaista, mutta mahatauti siirti siskon poikien synttärit tälle päivälle. Kivalta tapahtumalta vaikutti näin kuvista :)

    VastaaPoista
  3. Kiva pongata oma pöytä sun postauksesta. Itseäni ottaa vietävästi päähän kun unohdin kameran muistikorttini kotiin... Koetan saada jonkun postauksen aikaan itsekin, kun vain ehtisin.

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!