torstai 14. heinäkuuta 2016

Tukholma, Ruotsin Köpis?

Käväistiin siskon kanssa kääntymässä Tukholmassa Coldplayn stadion-konsertissa. Oli ensimmäinen jättikonserttini ja melkoinen elämys! Oli laseria, oli konfettia ja ilmapalloja, ja kymmenettuhannet ihmiset hoilasivat yhteislauluna kertosäkeitä. Muutenkin Tukholma näytti parhaat puolensa. Sää oli mitä mahtavin, vuokrasimme pyörät ja poljimme ympäri kaupunkia tutustumassa eri kaupunginosiin. Yövyimme laivahotellissa, söimme hyvää kasvisruokaa ja kuljeskelimme vanhassa kaupungissa. Vielä jäi paikkoja tsekkaamattakin. Vanhan kunnon Drottninggatan ei kyllä kuvasta Tukholman monipuolisuutta. Vähän tuli sellainen Köpis-fiilis. Ja kiva oli huomata, että juu, jag kan fortfarande prata svenska!

  


  
2 kommenttia:

  1. Oi, mä oon tässä aikuisvuosina alkanut ihan Tukholman faniksi! Se on tosi ihana kaupunki, ja aina sieltä löytää lisää joka reissulla :-) Viimeksi katseltiin sitä laivahotellia, että pitäisiköhän kokeilla joskus. Vai onko siellä useampia, se mikä nähtiin oli siinä aika lähellä Viikkareita.

    VastaaPoista
  2. Kauniit Kuvat! Tuo pyörien vuokraus onkin ollut fiksu veto. Oltiin miehen kanssa viime kesänä päivä Tukholmassa (klo 6-20) Tulipa kävelyä! Pyörillä oltais nähty vielä enemmän. Julkisiahan ei käytetty vaan käveltiin koko päivä.

    VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!