lauantai 22. lokakuuta 2016

3 tuntia, 200 ämpäriä, 700 ihmistä

Mansen blogikirppiksen muistelot ovat muhineet varastossa. Kaksi viikkoa takaperin Finlaysonin Vooninki-salissa järkkäiltiin jälleen kirppistapahtumaa, jo kolmas lajiaan. Tällä kertaa lähdettiin rouheasti jakamaan ämpäreitä, kun se tuntuu olevan maan tapa. Lauantaina etkoiltiin mahtavien tyyppien kanssa, bloggaajat laittoivat pöydät myyntikuntoon ja täytimme 200 goodieämpäriä jakokuntoon. Ruokana oli herkullista sushia (Maka Sushi) ja pöydän yläpuolella ihastusta herättivät hienot roikkuvat kasvit (Opuntia).  Tällä kertaa en itse ollut myymässä, mutta olikin hienoa keskittyä jutustelemaan ihmisten kanssa, fiilistellä kirppistunnelmassa ja tehdä vähän löytäjäkin blogisisarten pöydistä. (Näistä postaus myöhemmin!) Tällaisia tunelmia mahtui viikonloppuun...


Tällaiset tapahtumat auttavat aina muistamaan kaikkein hienoimman asian bloggaamisessa: ihmeellisen upeat ihmiset ja yhteisöllisyyden tunne, jota ei liiaksi voi ihmisen elämässä olla. Ja hienoa, että 700 ihmistä lähti koleassa syyssäässä katsastamaan kirppistarjontaa. Pyynikin munkkikahvilan kahvit ja munkkirinkilät tulivat kyllä tarpeeseen. Blogikirppis tulee taas uusin kujein ensi keväänä!

Illan tarjoilut ja tuliaiset tarjosivat:Yhteistyössä:

6 kommenttia:

 1. Kiva oli nähdä ja jutustella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa oli ja hienoja retro-ostoksia tuli tehtyä ;)

   Poista
 2. Voin vain kuvitella miten kivaa teillä on taas ollut! <3 Ehkä sitä ensi kerralla pääsisi taas mukaan, nyt ei työt oikein joustaneet :-)

  VastaaPoista

Mahtavaa, jätähän kommentti!