perjantai 7. lokakuuta 2016

Blogikirppis pärähtää

Sunnuntaina saatan tehdä ostoksia. On nimittäin taas Mansen blogikirppiksen aika. Itse en ole tällä kertaa myymässä, mutta auttelen kulissien takana ja kukaties pääsen jakamaan mahtavia goodieämpärietä, joita on jaossa 200 kappaletta. Kannattaa tulla katsastamaan tarjontaa, tapaamaan bloggaajia ja kurkkaamaan yhteistyöyritysten pöytiin. Ottakaa mukaan KÄTEISTÄ (sujuvaa kaupankäyntiä varten), KASSI (mainioita ostoksia varten) ja KÄRSIVÄLLISYYTTÄ (varsinkin ekan tunnin  aikana joutuu jonottamaan). 

Onneksi ulkona on tarjolla Pyynikin munkkikahvilan munkkeja ja kahvia lämmikkeeksi. Ja jos sisällä kuumottaa, Tampereen Jäätelötehdas tarjoilee maistiaisia ja herkullista jäätelöä kirppishinnoin. Joka kerralla olen itsekin tehnyt kirpparilta mahtavia löytöjä ja hauskaa on ollut. Lisätietoa FB-tapahtumasta. Nähdään sunnuntaina!
 

Tässä vielä tärkeimmät tiedot kirpparista: Aika: sunnuntaina 9.10. klo 11-14. Paikka: Vooninkisali (Finlaysonin alue). Väinö Linnan aukio 13. Alla tietoa osallistuvista blogiesta ja yrityksistä: 


 
Myymässä seuraavat blogit:
Mukana häärää


Myymässä seuraavat yritykset:

Lina 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, jätähän kommentti!