lauantai 6. toukokuuta 2017

Muuttuvat tekijät

Aina ei mene niin kuin suunnittelee. Tänä viikonloppuna piti olla bloginaisten kanssa viettämässä viikonloppua Suvimarjan Lifestyle-puodin 5-vuotissynttäreiden merkeissä. Oli luvassa rantasaunaa, paljua ja sonniolutta. Ja upea sää. Mutta toisin kävi.

Kissaherramme Elmo (11-v.) on ollut vähän huonossa hapessa ja syyksi selvisi kissojen diabetes. Pääsimme kertaheitolla kissan sairaanhoitajaksi, piikitys insuliinilla kahdesti päivässä. Perjantaina käytiin eläinlääkärissä opettelemassa piikitystä. Opin senkin, että jos satun pistämään omaan sormeeni, pitää ensiavuksi ottaa jotain syötävää, kun verensokeri laskee. En ole ihan varma tarvittiinko arkeen vielä yhtä sitovaa tekijää, mutta hienolta puolestaan tuntuu se, että lääkitys näyttää toimivan ja kissaherra piristyvän. Etenkin lapset ovat onnessaan, kun lemmikki saa lisävuosia.

Nämä kuvat on jääneet varastoon viime käynniltä joulun alla Suvimarjan puodista. Jos teillä on tänään aikaa, ajelkaapa Keinuhongan tilalle Padasjoen Auttoisten kylälle: siellä on tapahtumaa kello 15 saakka: tuote-esittelyjä, jäätelöbuffa, kahvilanherkkuja, kuohuva tarjoilu, arvontoja sekä pikameikkaus,-kampauksia sekä kynsienlakkausta veloituksetta. Minä suuntaan sinne varmaankin sitten Sonnirokkiin elokuussa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mahtavaa, jätähän kommentti!